skip to Main Content

6. juni er valgt som markeringsdag for «World Pest Awareness day»

World Pest Awareness Day

World Pest Awareness day
6. juni er valgt som markeringsdag for «World Pest Awareness day» som en påminnelse for det arbeidet som den profesjonelle skadedyrbransjen gjør for å beskytte vår livskvalitet.

Bergen 26. mai 2017, Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon (SkaBra) har sammen med CEPA (The Confederation of European Pest Management associations), FAOPMA (Federation of Asian and Oceania Pest Managers Association, Hong Kong, Kina) og NPMA (National Pest Management Association, Fairfax, USA) og våre samarbeidspartnere over hele verden valgt å sette søkelyset på det viktige arbeidet den profesjonelle skadedyrbransjen utfører for alle innbyggerne over hele verden. Vår bransje har en stor betydning når det gjelder beskyttelse av vår helse og beskyttelse av folks hjem, skoler, parker, hotell, matprodusenter, dagligvarehandelen med mer og holde dem fri for skadedyr.

World Pest Awerness Day vil være en markering den 6. Juni hvert år.

Vi i SkaBra anbefaler at våre medlemmer støtter denne dagen fordi det gir oss stor mulighet til å vise et positivt bilde av våre industri til alle innbyggere inklusive myndigheter i Norge, Europa og interessenter på den internasjonale scenen.

Her er noen enkle ideer som dere kan vurdere: en grunnleggende pressemelding, en mer forseggjort pressekonferanse, seminarer, workshops, bedriftsbesøk, demonstrasjoner av arbeidsmetoder osv. Dere vil sikkert finne noe kreativ og interessant som gnistrer av nysgjerrighet!

Hvis du ønsker å bidra vennligst gi oss en tilbakemelding på: post@skabra.no.

 

Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon

 

Rune Bratland

Styreleder

Search