skip to Main Content

Digitalt stoffkartotek

Kampanje for digitalt stoffkartotek til alle SkaBras medlemmer

I vår bransje blir mange av våre medlemmer utsatt for kjemikalier hver dag. Vi vet at det er vanskelig å vite hva loven egentlig krever angående bruk og oppbevaring av kjemikalier. For å gjøre det enklere for deg har vi inngått et samarbeid med EcoOnline, som leverer digitale løsninger for stoffkartotek og sikkerhetsdatablad. Dette feirer vi med å tilby alle SkaBras medlemmer 75% rabatt på EcoOnlines oppstartskostnad. Tilbudet gjelder frem til 15. mars 2019!
Med EcoOnline får du tilgang til Nordens største database for sikkerhetsdatablader, automatisk oppdatering av sikkerhetsbladene, verktøy for risikovurdering og substitusjon, videokurs, APP og mye mer.

Møt EcoOnline på skadedyrdagene!

EcoOnline skal ha stand på Skadedyrdagene 5. og 6. mars, besøk dem på standen hvis du vil ha mer informasjon om kjemikaliehåndtering. Kristin fra EcoOnline skal også holde et foredrag 6. mars klokken 14:45 om hvilke plikter du har i henhold til kjemikalieregelverket.

Ønsker du å vite mer om EcoOnline?

 

Legg igjen ditt telefonnummer og en av deres erfarne konsulenter ringer deg tilbake innen kort tid.

Dette må du vite om stoffkartotek 
Krav til stoffkartotek er nedfelt i Arbeidsmiljøforskriftene, her går det frem at et stoffkartotek skal:
  • Til enhver tid holdes oppdatert
  • Være lett forståelig
  • Være tilgjengelig for alle ansatte i virksomheten

Kom i gang med ditt stoffkartotek i dag – det er enklere enn du tror. Start med å laste ned EcoOnlines enkle guide med 5 steg som hjelper deg å lykkes med ditt stoffkartotek. Klikk her for å laste ned guiden.

Search