Cepa Certified

CEPA – Confederation of European Pest Management Associations og dets medlemmer (bl.a. SKABRA) har sponset utviklingen av en europeisk standard (EN 16636) for skadedyrkontrollindustrien i samarbeid med det europeiske standardiseringsinstituttet (CEN).

Denne Europeiske standarden presiserer kravene, anbefalingene og basiskompetansen som skadedyrbedrifter må operere under for å møte kundenes behov. Være seg Private bedrifter, myndigheter eller privatpersoner.

Som sponsor av CEN prosjektet, ønsker CEPA og medlemmene å forsikre at industrien blir anerkjent for en ansvarlig tilnærming til skadedyrkontroll i alle land av EU og EFTA.

En europeisk standard for skadedyrbransjen

Standarden vil skape en oppmerksomhet for verdien skadedyrindustrien representerer gjennom vedlikehold av helse og hygiene. Dette initiativet vil bidra til å kontrollere ikke – profesjonell bruk.

Introduksjonen av en europeisk standard, og den dialogen som dette har fostret,  vil styrke CEPAs interaksjon med de europeiske institusjonene og alle dets europeiske interessenter.

Mer informasjon

På disse sidene kan du lese mer om hvordan din bedrift kan bli “CEPA CERTIFIED”. Der finner du også en “SELV TEST”, som gir deg en indikasjon på hvor bedriften din står.

“LES MER OM CEPA og “CEPA CERTIFIED” HER