Alt om musefeller av Gunnar H. Gundersen, billedkunstner og professor ved Oslo Metropolitan University, Institutt for produktdesign

Til Skadedyrbedriftenes Bransjeorganisasjon,

Vi har gleden av å informere om ny bok Alt om musefeller av Gunnar H. Gundersen.

Gunnar H. Gundersen er billedkunstner og professor ved Oslo Metropolitan University, Institutt for produktdesign.  Han har hatt foredrag på Skadedyrdagene flere ganger.

Bokas nettside: https://museumsforlaget.no/produkt/musefeller/

Ingen ønsker mus i hus eller hytte. Gjennom tidene har menneskenes oppfinnsomhet vært stor – og kampen for å holde musene borte fra mat og bolig har vært mer eller mindre vellykket.

Gunnar H. Gundersen samler på musefeller. Som underviser i designfaget ble denne interessen en åpenbaring for ham og en god inngang til å samtale med studentene om funksjon og konstruksjon. Musefeller er i utgangspunktet små, hverdagslige objekter som ved nærmere undersøkelser inneholder mange lag av informasjon, og som kan speile både kulturforskjeller og samfunnsutvikling.

Gundersens samling er kategorisert etter ulike prinsipper som ligger til grunn for konstruksjonen av hver enkelt felle. I denne boka blir prinsippene forklart med bilder, og i tillegg forteller forfatteren om utviklingen og bruk av musefeller generelt.

Dette er boka for alle som har forsøkt å få bukt med den lille inntrengeren, eller en flott gaveidé til hytteeieren som «har alt».

Vi ser for oss at Alt om musefeller kan være en velkommen gave til deres ansatte og forretningsforbindelser.

Gunnar H. Gundersen
Alt om musefeller

Fag: Produktdesign, historie
Målgruppe: Allmenn
ISBN 9788283051360
136 sider    Hard perm.
Pris: Kr 390,–
Utgivelsesdato: August 2022

 

Bokas nettside: https://museumsforlaget.no/produkt/musefeller/